Laatste Reacties

  komkomer: wat een moooie kwamkwamer

  Ma: Wie had kunnen denken dat jullie zo ver zouden komen met deze hobby! Ik vind het het in elk geval geweldig. Veel...

  Carrotte: Familie van Baarsel, Gefeliciteerd met jullie 6000ste cache. En eveneens met het perfect georganiseerde...

  d6: leuk de logboek foto’s te zien!! Event was top en 21/8/2016 staat op de kalender 🙂

  Matthijs Termeer: Hallo meneer, mevrouw Van Baarsel, Voor een reportage over geocaching in Delft/Midden-Delfland in...

Archief

Annabel’s spreekbeurt

We waren enige tijd enigszins verrast toen Annabel vertelde dat ze haar jaarlijkse spreekbeurt dit keer over Geocachen wilde houden. Uiteraard hebben we haar links en rechts geholpen met informatie, maar het grootste deel heeft ze zelf gedaan en bedacht. We hadden een mailtje gestuurd naar DIMA OUTDOOR, waar we zelf onze travelbugs en coins bestellen. Tot onze grote verbazing stuurden zij een enorm pakket, met folders, mini-kompasjes voor iedereen in de klas, een travelbug, een nano en nog veel meer goodies. Onwijs bedankt! Tijdens het zoeken van Kralenfee hadden we filmpjes gemaakt, die ik gemonteerd heb tot een groter filmpje.

Je kunt de spreekbeurt downloaden door hier te klikken. Ik heb er een installeerbaar pakket van gemaakt, waardoor het voor iedereen eenvoudig te bekijken is. Vandaag heeft ze de spreekbeurt op school gehouden en ze heeft maar liefst een acht als cijfer … het hoogste cijfer dat de juf dit jaar tot nu toe gegeven heeft voor een spreekbeurt!

1 reactie bij Annabel’s spreekbeurt

 • Ma

  Ik heb je spreekbeurt gedownload en bekeken en vond het erg goed. Je hebt prima uitgelegd wat geocaching inhoudt en ik denk dat je het best aan DIMA Outdoor kan sturen. Vinden ze vast erg leuk! Wat leuk ook dat ze zo veel informatie stuurden die je kon gebruiken.

Laat een reactie achter

Je kunt deze HTML tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>